Καλέστε μας : 2310 475751

Catering γάμου

Home  >>  Catering γάμου

γαμος banner

Για την εκδήλωση του γάμου σας, θέτουμε στη διάθεσή σας την πολύχρονη πείρα μας στο ποιοτικό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

Γνωρίζοντας πόσο μοναδική είναι για εσάς η ημέρα του γάμου σας, έχουμε δημιουργήσει ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering υψηλών προδιαγραφών, γεύσης και αισθητικής.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, οι chef μας, τα υψηλά ποιοτικά standards και η συνέπειά μας, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να απολαύσετε την ημέρα εκείνη όπως την ονειρεύεστε.

Για το ταξίδι σας στον κόσμο της γεύσης συνεργαζόμαστε και με τον διάσημο chef Άρη Τσανακλίδη, ο οποίος επιλέγει συνταγές από όλον τον κόσμο για να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το menu που θα επιλέξετε.

Κλείστε ραντεβού με τον υπεύθυνό μας και ελάτε για δοκιμή σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας. Επιλέξτε buffet ή καθιστό menu ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Οι chefs μας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις επιθυμίες σας με έξοχες γεύσεις και συνδυασμούς κάθε είδους: εκλεπτυσμένες ευρωπαϊκές συνταγές, μεσογειακή  κουζίνα από την Ελλάδα, εξωτικές ασιατικές συνταγές, πικάντικα μεξικάνικα πιάτα και όποια άλλη δική σας έμπνευση.

Διαθέτουμε συνεργαζόμενους χώρους εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (βλ. χώροι εκδηλώσεων), καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διοργάνωση εκδήλωσης σε χώρο της επιλογής σας.

Επιλέξτε Αυθεντικό Catering και εξασφαλίστε την απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας!