Μοσχαράκι Bourguignon
Υλικά:
Μοσχαράκι σε μπουκιές
Μανιτάρια Μπέικον
Κρεμμύδι
Σκόρδο
Κόκκινο κρασί
Βούτυρο
Corn flour
Κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Ζεματίζουμε το μοσχαράκι και ύστερα το ξεπλένουμε με κρύο νερό.
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε σε βούτυρο το κρεμμύδι, το μπέικον και τα μανιτάρια.
Αφού ροδίσουν προσθέτουμε το μοσχαράκι.
Σβήνουμε με κόκκινο κρασί και συμπληρώνουμε νερό, αλάτι, πιπέρι.
Βράζουμε για περίπου μιάμιση ώρα.
Δένουμε το φαγητό με λίγο corn flour διαλυμένο σε νερό.
Προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος για να γίνει πιο κρεμώδες το φαγητό.
Καλή σας όρεξη!