Ψαρονέφρι με δαμάσκηνα
Ψαρονέφρι με δαμάσκηνα
Υλικά:
Χοιρινό ψαρονέφρι
Αποξηραμένα δαμάσκηνα
Σάλτσα demi-glace
Φρέσκο βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Κονιάκ
Αραβοσιτέλαιο
Παρασκευή:
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το ψαρονέφρι να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε τη σάλτσα και αφήνουμε να πάρει βράση για λίγα λεπτά. Σε άλλο τηγάνι βάζουμε αραβοσιτέλαιο και σωτάρουμε τα δαμάσκηνα. Μετά τα σβήνουμε με κονιάκ και αφήνουμε να εξατμιστεί. Ρίχνουμε τα δαμάσκηνα στο κρέας με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για λίγα λεπτά.
Καλή Όρεξη!
I for all time emailed this weblog post page to all my contacts, as if like to read it then my friends will too.|
Hi, this weekend is nice for me, because this point in time i am reading this fantastic informative article here at my residence.|
I am totally wowed and prperaed to take the next step now.